Contact us

SyncForce verhuist naar Strijp-T, het innovatieve ecosysteem van Eindhoven

Met trots kondigen we aan dat SyncForce op 24 april 2020 het kantoor aan de Meerenakkerweg heeft verruild voor een onderkomen in het TQ-gebouw aan de Achtseweg Zuid, in het hart van Strijp-T, de broedplaats voor design en innovatie van Eindhoven. Hier zijn bedrijven gevestigd zoals Van Berlo, CTOUCH en Additive Industries.

Strijp is de afgelopen decennia het symbool geworden van de wedergeboorte van Eindhoven. Gebouwen die ooit door Philips zijn gebouwd, worden nu gebruikt door innovatieve bedrijven en onderwijsinstellingen. Het TQ-gebouw is in 1960 door Philips gebouwd voor de afdeling Producten voor Industriële Toepassingen. Hier ontstonden later succesvolle bedrijven als Philips Medical Systems, NXP en ASML.

Strijp-S is een broeinest van jonge, innovatieve startups, vaak op het gebied van technologie, design of een combinatie daarvan. Strijp-S is zelfs wereldberoemd geworden, niet in de laatste plaats door de Dutch Design Week.

Wat niet iedereen weet, is dat Strijp-T een logische vervolgstap is op Strijp-S. Strijp-T gaat letterlijk verder waar S ophoudt. Strijp-T was de plek waar nieuwe ideeën groot konden worden.

Strijp-T doet dat nu weer met nieuw elan. Er is bewust voor gekozen om innovatieve bedrijven samen te brengen op een plek, zodat zij kunnen samenwerken, leren en inspireren. Doordat we het gebouw delen met Fontys University of Applied Sciences en Brainport Development, kunnen we kennis uitwisselen en hebben we toegang tot een belangrijke bron van toekomstig talent.

Strategische ligging

De ligging van Strijp-T is strategisch, namelijk in het hart van Brainport: één van de drie mainports van Nederland, dichtbij de binnenstad. Het gebied is perfect bereikbaar dankzij een treinstation voor de deur en een vliegveld om de hoek.

We kijken uit naar het moment u te mogen begroeten op de vijfde verdieping van gebouw TQ op Strijp-T.

Ons nieuwe adres:
Strijp-T, Gebouw TQ 5, 5e verdieping
Achtseweg Zuid 159N
5651 GW Eindhoven

Terug